Fujitsu Technical Support pages from Fujitsu Finland
Product Support
DOWNLOAD BASKET

Yhteystiedot

Valitse uusi tuote
Fujitsu-tietokoneiden puhelintuki palvelee arkisin klo 8-18
  • Maksuton tukipalvelu on käytettävissä laitteen takuuajan numerossa 0800 0 5979
  • Takuuajan jälkeen tukipalvelu palvelee numerossa 0600 9 5955 (2,95 €/min + pvm)

Huoltokutsun voit jättää arkisin klo 8-18 maksuttomaan numeroon 0800 0 5979.
Liitäthän aina mukaan laitteen sarjanumeron ja kuvauksen ongelmasta. Etenkin tieto mahdollisista virheilmoituksista on tärkeää ongelman ratkaisemisen kannalta.
Sarjanumero löytyy pöytäkoneissa keskusyksikön takaa, ja kannettavissa tietokoneissa se on laitteen pohjassa. Sarjanumero voi alkaa numerolla 3, 4, 7 tai kirjaimella Y. Sarjanumero on yleensä merkitty joko tekstin SNR, Identnr tai Ser.Nr. perään.
Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse
Kuluttajatuotteet: kotipc@fi.fujitsu.com
Yritystuotteet: tuki@fi.fujitsu.com
Huoltokutsut: huolto@fi.fujitsu.com

Fujitsu Finland Oy:n tietotekninen käyttötuki sopimusasiakkaille toimii sovitun palveluajan puitteissa.
Lisätietoja palveluajoista ja toiminnasta ko. asiakkuuden palvelupäälliköltä.
Yhteystiedot
Service Desk -tukipalvelusi
Huoltokumppani
Työmääräyksen tila
uSCALE