Product
Support
DOWNLOAD BASKET
Olemme helpottaneet siirtymistä sivulta toiselle kokoamalla tähän yhteenvedon verkkopalveluistamme sekä muita tärkeitä tietoja sivuistamme.
Product Security
  The Fujitsu PSIRT is the Fujitsu entity, responsible for product-specific IT security. It addresses all known threats, vulnerabilities and other security issues, usually in the form of Security Advisories and Security Notices, in its dedicated PRODUCT SECURITY section.
  Lue lisää Lue lisää
Lataukset
  Lataa täältä Fujitsu-laitteiden ajurit, BIOS-versiot ja ohjelmistopäivitykset.
Halutessasi ladata päivityksiä Microsoftin sovelluksiin, käytä tukisivuillamme olevaa linkkiä.
Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan www.fujitsu.fi/supportpack
  Lue lisää Lue lisää
Yhteystiedot
  Huoltoon ja teknisiin ongelmiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla.
  • Yhteydenottolomake
  • Service Desk -tukipalvelusi
  • Huoltokumppani
  Lue lisää Lue lisää
Product Support

Lue lisää Lue lisää
Community & Info

• Jaa kokemuksia muiden käyttäjien kanssa.
  • Yleisiä tukitietoja
  Lue lisää Lue lisää
Takuu/PALVELU

• Takuu
  • Lisätietoja erikoisprojektissa sovituista takuuehdoista saat kyseisen sopimuksen haltijalta.
  Lue lisää Lue lisää
MySupport

• MySupport portal gives you a quick overview of updates, current and important information for your saved products
  • Tilaamalla tukipalvelujen e-uutiskirjeen saat aina tuoreinta tietoa uusista ajureista ja ohjelmistopäivityksistä.
  Lue lisää Lue lisää
Support Packin
  Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan.