Fujitsu Technical Support pages from Fujitsu Netherlands
Product Support
DOWNLOAD BASKET
Welkom op onze support pagina´s
Selecteer een nieuw product
Om de navigatie eenvoudiger te maken op onze sites, hebben een overzicht gemaakt van de online services die wij bieden. Verder hebben we de belangrijkste informatie over onze site hier neergezet.
Downloads
  Hier vindt u alle stuurprogramma´s, Bios versies en software updates die beschikbaar zijn om te downloaden voor uw Fujitsu systeem. Om updates voor Microsoft programma´s te downloaden kunt u de link op de Support homepage gebruiken.
  Verder Open
Contact
  Dit zijn de verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen in het geval van een service problemen of technische vragen.
  • Contactformulier
  • Customer Care Center
  • Service Partner
  Verder Open
Product Support

Verder Open
Community & Info

• Deel uw ervaringen met andere gebruikers
  • Algemene support informatie
  Verder Open
Garantie/Support

• Garantie
  • Indien u vragen heeft over garanties die betrekking hebben op een special project kunt u contact opnemen met de contracthouder
  Verder Open
Product Security
  The Fujitsu PSIRT is the Fujitsu entity, responsible for product-specific IT security. It addresses all known threats, vulnerabilities and other security issues, usually in the form of Security Advisories and Security Notices, in its dedicated PRODUCT SECURITY section.
  Verder Open
MySupport

• MySupport portal gives you a quick overview of updates and important up-to-date information for your registered products
  • Blijf geinformeerd over de nieuwste drivers en software updates voor uw product met onze support e-Newsletter
  Verder Open