Product
Support
DOWNLOAD BASKET

Olemme helpottaneet siirtymistä sivulta toiselle kokoamalla tähän yhteenvedon verkkopalveluistamme sekä muita tärkeitä tietoja sivuistamme.
Security vulnerability
Intel 2019.2 IPU Q4 TAXI (Plundervolt) covering Intel® Processor Microcode (MCU) updates via Intel® Firmware (BIOS) updates; March 2020
Intel 2019.2 IPU covering Intel® CSME, SPS, TXE, AMT, SGX, TXT & TSX updates, Intel® Firmware (BIOS) updates and Intel® Processor Microcode (MCU) updates; November 2019
Intel 2019.1 QSR covering Intel® CSME, SPS, TXE, & AMT updates, Intel® Firmware (UEFI) updates and Intel® Processor Microcode (MCU) updates
Intel 2018.4 QSR covering Intel® CSME, SPS, TXE, & AMT updates, Intel® Firmware (UEFI) updates and functional Intel® Processor Microcode (MCU) updates
Intel® Converged Security Management Engine (Intel® CSME) & Power Management Controller (PMC) Security Vulnerability Q2’2018 Security Release; September 2018
Intel® Q3 2018 Speculative Execution Side Channel Update (L1 Terminal Fault (L1TF)); August 2018
Intel Q1’18 Intel® Active Management Technology 9.x/10.x/11.x Security Review Cumulative Update; July 2018
Intel Q2 Security Update on Side-Channel Analysis Method Vulnerability; May 2018
Side-Channel Analysis Method (Spectre & Meltdown); January 2018
Intel Q3’17 ME 11.x, SPS 4.0, and TXE 3.0 Security Review Cumulative Update; November 2017
Infineon TPM Vulnerability (ROCA); October 2017
Intel Firmware vulnerability (INTEL-SA-00075); May 2017
Lataukset
  Lataa täältä Fujitsu-laitteiden ajurit, BIOS-versiot ja ohjelmistopäivitykset.
Halutessasi ladata päivityksiä Microsoftin sovelluksiin, käytä tukisivuillamme olevaa linkkiä.
Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan www.fujitsu.fi/supportpack
  Lue lisää Lue lisää
Yhteystiedot
  Huoltoon ja teknisiin ongelmiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla.
  • Yhteydenottolomake
  • Service Desk -tukipalvelusi
  • Huoltokumppani
  Lue lisää Lue lisää
Product Support

Lue lisää Lue lisää
Community & Info

• Jaa kokemuksia muiden käyttäjien kanssa.
  • Yleisiä tukitietoja
  Lue lisää Lue lisää
Takuu/PALVELU

• Takuu
  • Lisätietoja erikoisprojektissa sovituista takuuehdoista saat kyseisen sopimuksen haltijalta.
  Lue lisää Lue lisää
MySupport

• MySupport portal gives you a quick overview of updates, current and important information for your saved products
  • Tilaamalla tukipalvelujen e-uutiskirjeen saat aina tuoreinta tietoa uusista ajureista ja ohjelmistopäivityksistä.
  Lue lisää Lue lisää
Support Packin
  Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan.