Fujitsu Technical Support pages from Fujitsu Finland
Product Support
DOWNLOAD BASKET
Olemme helpottaneet siirtymistä sivulta toiselle kokoamalla tähän yhteenvedon verkkopalveluistamme sekä muita tärkeitä tietoja sivuistamme.
Lataukset
  Lataa täältä Fujitsu-laitteiden ajurit, BIOS-versiot ja ohjelmistopäivitykset.
Halutessasi ladata päivityksiä Microsoftin sovelluksiin, käytä tukisivuillamme olevaa linkkiä.
Mikäli haluat laitteeseesi Support, tutustu palvelupakettien valikoimaan www.fujitsu.fi/supportpack
  Lisää Avoinna
Yhteystiedot
  Huoltoon ja teknisiin ongelmiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla.
  • Yhteydenottolomake
  • Service Desk -tukipalvelusi
  • Huoltokumppani
  Lisää Avoinna
Product Support

Lisää Avoinna
Community & Info

• Jaa kokemuksia muiden käyttäjien kanssa.
  • Yleisiä tukitietoja
  Lisää Avoinna
Takuu/PALVELU

• Takuu
  • Lisätietoja erikoisprojektissa sovituista takuuehdoista saat kyseisen sopimuksen haltijalta.
  Lisää Avoinna
Product Security
  The Fujitsu PSIRT is the Fujitsu entity, responsible for product-specific IT security. It addresses all known threats, vulnerabilities and other security issues, usually in the form of Security Advisories and Security Notices, in its dedicated PRODUCT SECURITY section.
  Lisää Avoinna
MySupport

• MySupport portal gives you a quick overview of updates and important up-to-date information for your registered products
  • Tilaamalla tukipalvelujen e-uutiskirjeen saat aina tuoreinta tietoa uusista ajureista ja ohjelmistopäivityksistä.
  Lisää Avoinna
Support Packin
  Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan.