Product
Support
PASTA DE DOWNLOAD

For ease of navigation you can find here an overview of all our existing online services as well as the most important information regarding our web pages.
Security vulnerability
Intel 2019.2 IPU Q4 TAXI (Plundervolt) covering Intel® Processor Microcode (MCU) updates via Intel® Firmware (BIOS) updates; March 2020
Intel 2019.2 IPU covering Intel® CSME, SPS, TXE, AMT, SGX, TXT & TSX updates, Intel® Firmware (BIOS) updates and Intel® Processor Microcode (MCU) updates; November 2019
Intel 2019.1 QSR covering Intel® CSME, SPS, TXE, & AMT updates, Intel® Firmware (UEFI) updates and Intel® Processor Microcode (MCU) updates
Intel 2018.4 QSR covering Intel® CSME, SPS, TXE, & AMT updates, Intel® Firmware (UEFI) updates and functional Intel® Processor Microcode (MCU) updates
Intel® Converged Security Management Engine (Intel® CSME) & Power Management Controller (PMC) Security Vulnerability Q2’2018 Security Release; September 2018
Intel® Q3 2018 Speculative Execution Side Channel Update (L1 Terminal Fault (L1TF)); August 2018
Intel Q1’18 Intel® Active Management Technology 9.x/10.x/11.x Security Review Cumulative Update; July 2018
Intel Q2 Security Update on Side-Channel Analysis Method Vulnerability; May 2018
Side-Channel Analysis Method (Spectre & Meltdown); January 2018
Intel Q3’17 ME 11.x, SPS 4.0, and TXE 3.0 Security Review Cumulative Update; November 2017
Infineon TPM Vulnerability (ROCA); October 2017
Intel Firmware vulnerability (INTEL-SA-00075); May 2017
Downloads
  Pode efectuar aqui o download de todos os drivers, versões BIOS e actualizações de software disponíveis para os Fujitsu computer systems. Para efectuar o download das actualizações para aplicações Microsoft e Support Pack, por favor use o link na nossa homepage de suporte.
  Mais detalhes Mais detalhes
Contactos
  Estas são as diferentes possibilidades para entrar em contacto connosco em caso de problemas no serviço e de consultas técnicas.
  • Formulário de contacto
  • Service Desk
  • Parceiro
  Mais detalhes Mais detalhes
Product Support

Mais detalhes Mais detalhes
Community & Info

• Partilhe as suas experiências com os outros usuários.
  • Informação geral de suporte
  Mais detalhes Mais detalhes
Garantia/Serviço

• Garantia
  • Perguntas sobre pacotes de garantia que foram acordados no âmbito de projectos especiais, consultar o titular do respectivo contrato.
  Mais detalhes Mais detalhes
MySupport

• MySupport portal gives you a quick overview of updates, current and important information for your saved products
  • Stay informed about the latest driver and software updates for your product with our support e-newsletter.