Fujitsu

Finland

1. Etusivu
  2. Tuki ja huolto

Tervetuloa tukisivuillemme

Valitse uusi tuote Valitse uusi tuote
Päivitä ajurit automaattisesti DeskUpdate-ohjelmalla

DeskUpdate is an application for automatic software installation (drivers and utilities) and BIOS updates.
Lue lisää Lue lisää

Lataukset
  Lataa täältä Fujitsu-laitteiden ajurit, BIOS-versiot ja ohjelmistopäivitykset.
Halutessasi ladata päivityksiä Microsoftin sovelluksiin, käytä tukisivuillamme olevaa linkkiä.
Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan www.fujitsu.fi/supportpack

Lue lisää Lue lisää

Security vulnerability
Intel Q1’18 Intel® Active Management Technology 9.x/10.x/11.x Security Review Cumulative Update; July 2018

Lue lisää Lue lisää

Intel Q2 Security Update on Side-Channel Analysis Method Vulnerability; May 2018

Lue lisää Lue lisää

Side-Channel Analysis Method (Spectre & Meltdown); January 2018