Fujitsu

Finland

  1. Etusivu
  2. Tuki ja huolto

Tervetuloa tukisivuillemme

Valitse uusi tuote
Valitse uusi tuote
Valitse uusi tuote
Päivitä ajurit automaattisesti DeskUpdate-ohjelmalla
 

DeskUpdate is an application for automatic software installation (drivers and utilities) and BIOS updates.
Lue lisää Lue lisää

Lataukset
  Lataa täältä Fujitsu-laitteiden ajurit, BIOS-versiot ja ohjelmistopäivitykset.
Halutessasi ladata päivityksiä Microsoftin sovelluksiin, käytä tukisivuillamme olevaa linkkiä.
Mikäli haluat laitteeseesi Support Packin, tutustu palvelupakettien valikoimaan www.fujitsu.fi/supportpack
 

Lue lisää Lue lisää

Security vulnerability
Intel Q3’17 ME 11.x, SPS 4.0, and TXE 3.0 Security Review Cumulative Update; November 2017

Lue lisää Lue lisää

Intel Firmware vulnerability (INTEL-SA-00075); May 2017

Lue lisää Lue lisää

Infineon TPM Vulnerability (ROCA); October 2017

Lue lisää Lue lisää