1. Home
  2. Support

KONTAKT

PRODUKT SUPPORT

COMMUNITY & INFO

GARANTIE/SERVICE

DOWNLOADS

Windows 7 Professional 32-bit (with 6th generation Intel® processors)
Windows 7 Professional 64-bit (with 6th generation Intel® processors)
*

Systems with 7th generation Intel® processor receive support from Microsoft with Windows 10 Home / Windows 10 Pro only, for more information, please see Microsoft Support Lifecycle.

Ausgewähltes Betriebssystem:       Nur offiziell freigegebene Betriebssysteme anzeigen

Treiber BIOS Dokumente FAQs Applikationen
Device Driver
  Titel Version (Datum) Größe Sprache
  NETZWERKKARTEN TREIBER FÜR Realtek RTL8139 VER.5.611.1231.2003 FÜR WINXP,ME,2K 5.611.1231.2003 (20.02.2004) 0,31 MB -
  Status Dokument Download Datei