1. Home
  2. Support
Product
Support

DOWNLOAD BASKET

DOWNLOADS

CONTACTS

PRODUCT SUPPORT

COMMUNITY & INFO

GARANTIE/SERVICE

Welkom op onze support pagina's

Selecteer een nieuw product
Om de navigatie eenvoudiger te maken op onze sites, hebben een overzicht gemaakt van de online services die wij bieden. Verder hebben we de belangrijkste informatie over onze site hier neergezet.
Downloads
  Hier vindt u alle stuurprogramma´s, Bios versies en software updates die beschikbaar zijn om te downloaden voor uw Fujitsu systeem. Om updates voor Microsoft programma´s te downloaden kunt u de link op de Support homepage gebruiken.

Meer details Meer details

Contacts
  Dit zijn de verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen in het geval van een service problemen of technische vragen.
  • Contactformulier
  • Customer Care Center
  • Service Partner

Meer details Meer details

Product Support

• Status indicatie van uw service aanvraag *
  • Een aantal basis technische onderwerpen op een eenvoudige manier uitgelegd voor getrainde en geavanceerde gebruikers. *
  • Information regarding released hardware, components, BIOS and Firmware versions, operating systems and server management software *
  • Windows Support *
  • Battery Exchange Program *
* = Display depends on the product

Meer details Meer details

Community & Info

• Deel uw ervaringen met andere gebruikers
  • Algemene support informatie
  • Blijf geinformeerd over de nieuwste drivers en software updates voor uw product met onze support e-Newsletter

Meer details Meer details

Garantie/Service

• Garantie
  • Indien u vragen heeft over garanties die betrekking hebben op een special project kunt u contact opnemen met de contracthouder