1. Home >
  2.  Support
  3.  > Computing products > Client Computing Devices > Desktops

Desktops

Windows 8.1

Downloads

Hier vindt u alle stuurprogramma´s, Bios versies en software updates die beschikbaar zijn om te downloaden voor uw Fujitsu systeem. Om updates voor Microsoft programma´s te downloaden kunt u de link op de Support homepage gebruiken.

Tips & Oplossingen

Heeft u een probleem met uw Fujitsu computer product? Ga naar onze uitgebreide online kennis database en zoek naar de voor uw systeem relevante oplossingen.

Handleidingen

Hier kunt u de online handleidingen voor onze producten uit de database downloaden. Voor het openen en lezen van PDF bestanden is Acrobat Reader nodig.

Contacts

Dit zijn de verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen in het geval van een service problemen of technische vragen.

Garantie

Indien u vragen heeft over garanties die betrekking hebben op een special project kunt u contact opnemen met de contracthouder

How2Fixit

Een aantal basis technische onderwerpen op een eenvoudige manier uitgelegd voor getrainde en geavanceerde gebruikers.

Forum

Deel uw ervaringen met andere gebruikers

Status Serviceopdracht

Status indicatie van uw service aanvraag